Två nya milstolpar – 100% WIFE och 1 miljon i AdSense – samma dag

Kommer sannolikt, eller i alla fall förhoppningsvis, skriva lite mer kontinuerligt på bloggen framöver. Just nu hoppar jag lite fram och tillbaka mellan olika medier: Twitter, YouTube och bloggen och inser att bloggen nog borde vara den långsiktigt viktigaste plattformen eftersom den inte förlitar sig på bolag som Google eller Twitter – på bloggen är det mina egna regler som gäller! 🙂

Vi får se, jag gillar verkligen enkelheten med Twitter samt så är det utmanande, kul och spännande med YouTube – gäller att hitta ett arbetssätt där allt hinns med bara.

Med detta inlägg vill jag bara notera att jag den 15:e november 2021 uppnådde två trevlig milstolpar under samma dag:

  • +100% i WIFE status
  • +1 miljon intjänat med Google AdSense under ett bokföringsår

WIFE är ett hemmasnickrat påfund som står för Work Independent, Financially Empowered och fritt översatt så representerar 100% WIFE ett tillstånd där vinsten från mina passiva(-re) och passionerade inkomster från hobbyverksamheterna inom Hobby AB + Hobby EF överstiger omsättningen i mitt Konsult AB, när jag jobbar heltid.

Image

Mer om detaljerna bakom hur jag beräknar detta i ett annat inlägg. Teoretiskt sätt skulle jag från idag alltså kunna sluta arbeta åt någon annan och helt förlita mig på min hobbyverksamhet, där jag själv bestämmer om, när, var och med vad jag ska arbeta om ens alls.

Den andra milstolpen hänger ihop med 100% WIFE, nämligen att inkomsterna från AdSense går så bra numera att hobbyverksamheten under mindre än ett år tjänat ihop en miljon kronor.

Image

Har du

Lämna en kommentar