Första dagen på plus

Efter dagens stängning av Stockholmsbörsen har min portfölj Utdelningsmaskinen landat på en avkastning på 1,32% vilket känns psykologiskt skönt i dessa inledande dagar av mitt inträde i aktiemarknaden.

Kindred Group och LeoVegas står för en stor del av uppgången och jag lyckades tajma mina inköp bra här och köpt efter rekommendation från Aktiespararna.

Idag backade SkiStar B aktien en hel del efter deras rapport och jag att höja mitt inköpspris på dessa aktier köpte jag på mig mer då jag ändå har förtroende för deras verksamhet plus att dom ligger på en bra utdelning.

Utdelningsaktier december 2019

Jag planerar som tidigare nämnts att investera omkring 12 ksek varje månad tills jag blir 55 år. Denna månaden återstår cirka 4,000 att investera så vi får se om jag köper in mig i nya företag eller ökar innehavet i redan ägda aktier.

Lämna en kommentar